F & F | Bikini body

31 juli, heb jij een bikini body?

Ik zou willen dat het er strak uitzag. Ik was erg goed op weg met 2 keer per week sporten. Maar toen kwam er vanalles tussen. Afstuderen. Ziek worden. Alweer een week of 5 geleden werd ik ziek, met koorts, hoesten en me slap voelen. Uiteindelijk een antibioticakuurtje gehad tegen een longontsteking of infectie, ze wist niet precies wat het was. Inmiddels ben ik gelukkig niet meer ziek. Maar fit ben ik zeker nog niet! In de 4 weken dat ik echt ziek was, heb ik 3 keer licht gesport. Op dag 1 omdat ik nou eenmaal zou gaan, twee weken later en 3 weken in om mijn bloedsomloop op gang te houden, lucht in mijn longen te krijgen en omdat wat beweging er vaak wel voor zorgt dat ik me wat beter voel. Maar al het sporten ging rustig en op 20% van hoe ik normaal presteer. Maar wel met 100% inspanning. A for effort.

En nu is het zomervakantie en ben ik absoluut niet fit. Gelukkig heb ik op mijn eten gelet, zo zijn er wel wat kilootjes afgegaan die eraan kwamen nadat ik ging samenwonen. Maar ik ben vast ook spiermassa kwijtgeraakt en dat weegt meer dan vet.

Op vakantie probeer ik een wat actievere lifestyle aan te houden dan ik thuis deed. Wandelen, zwemmen, fietsen... Dingen die ik graag doe op vakantie. Om zo het futloze gevoel dat ik na het ziek zijn overhield kwijt te raken. En zo een kickstart te maken voor een gezondere lifestyle na de vakantie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Home | Reifkoeken, heerlijk huisgemaakt

Creabea | Breiring probeersel

Stijl | Enkellaarsjes