Stijl | Zomer vakantie capsule

Vorig jaar maakte ik een capsule wardrobe voor op vakantie. Daarvoor gebruikte ik kledingstukken die zoveel mogelijk leken op mijn eigen kleding. Zodat ik ook daadwerkelijk mijn koffer zo kon inpakken om op vakantie te gaan! 

En dat was zo relaxed op vakantie! Ik had een klein afbeeldinkje op mijn telefoon gezet en hoefde dus niet meer na te denken over wat ik aan moest doen! Nou vind ik het ook wel leuk om wat bij elkaar te rapen, maar het lukte me beter om elke dag weer anders uit te zien, iets interessantere outfits aan te trekken en het aller belangrijkst: ik heb die vakantie elk meegebracht kledingstuk aangehad en ben tegelijkertijd niets tekort gekomen! Precies goed dus! 

Daar had ik dit jaar dus wel weer zin in. Enig minpuntje was dat, hoewel ik best wat geshopt heb afgelopen jaar, ik nog best veel dezelfde kleding heb en mee wilde nemen. Behalve het rechter topje, zijn de tops en shirts nieuw, ook is de witte short nieuw alhoewel ik dezelfde afbeelding gebruikt heb. De lange broek is ook nieuw (die van vorig jaar is laatst gescheurd, zo oud was hij!) Behalve deze kledingstukken nam ik uiteraard ondergoed, zwemkleding, een pyama, een joggingbroek en een dikke trui mee. Aan schoenen nam ik mee: teenslippers (douchen!), wandelschoenen, birkenstocks en sandaaltjes. 
Dus, dit waren de kledingstukken. Dan hieronder de outfits die ik erbij bedacht had. En ik kan je zeggen, ook dit jaar was aankleden 's ochtends weer super gemakkelijk!
Natuurlijk ga ik geen maand weg en heb ik dus niet ELK mogelijk setje aan, maar er is geen kledingstuk schoon mee terug naar huis gegaan. Maar ik heb er ook niet vies of slonzig bij gelopen. Ideaal dus weer.
Het is zelfs voor mijzelf ongelooflijk hoe ik járenlang een berg kleding in een koffer propte en maar zag wat ik aan ging doen. Er waren altijd een hoop kledingstukken die vaak gedragen (en toen ook nog tussendoor gewassen) werden en een hoop kleding die niet gedragen werd. En maar zeulen! 

Ik kan je zeggen, deze manier van inpakken is heerlijk! Geen pijn meer aan je rug van het sjouwen. En als je wel pijn aan je rug hebt, was het dat in ieder geval waard! Haha!

Heb jij een fijne vakantie gehad? 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Home | Reifkoeken, heerlijk huisgemaakt

Creabea | Breiring probeersel

Stijl | Enkellaarsjes