Review Emerio slowjuicer


Al best een tijd heb ik deze Emerio slowjuicer. Eerst werd mijn aandacht getrokken door apparaten die veel duurder zijn, maar ik koos voor deze omdat ik zo'n vermoeden had dat hij misschien niet zo veel gebruikt zou worden. Ik ben namelijk helemaal gek op keukenapparaten, maar dan vooral het uitzoeken, kopen en fantaseren wat ik er allemaal mee zou kunnen maken!

Ik ben best een keukenprinses hoor, als je dat van jezelf mag zeggen. Ik kan recepten volgen en een gerecht laten slagen. Maar ik kan ook zelf experimenteren en nog iets lekkers op tafel zetten ook. Restjes? Daar kan ik vaak nog best iets mee. 

Een slowjuicer hoort er ook echt bij, voor iemand die van keukenapparaten houdt en graag gezond leeft. Ik houd ook echt wel van fruit. En van groente ben ik ook niet vies, al hoort dat voor mij bij het avondeten. 

Met mijn slowjuicer heb ik nog niet erg veel geëxperimenteerd. Ik heb er wel eens restjes groenten in gegooid, die dan nog best een lekker sapje gaven. Paprika, bleekselderij, komkommer iemand? Maar mijn lievelingssapje is toch echt wel deze klassieker. Appel, wortel en een klein beetje gember. 

Snijd het een beetje, gooi het in de juicer (met 2 opvangbakken eronder!) en achteraf even omspoelen. Het is echt allemaal niet zoveel moeite. Al ga ik dit niet in de ochtend doen voor ik moet werken. Ik kan me niet voorstellen dat er apparaten zijn die nog beter juicen dan deze! Het pulp komt er hartstikke droog uit, hij maakt niet overdadig veel lawaai, hij werkt snel en ik makkelijk schoon te maken. 

En was het vooral iets om te hebben of gebruik ik hem nu ook echt vaak? Eerlijk gezegd, gebruik ik hem bijna niet. Hij staat wel erg mooi te wezen. En áls ik hem gebruik, ben ik er blij mee en heb ik toch echt iets lekkers. Duimpje omhoog, en blij dat ik deze van Emerio gekocht heb, en geen hele dure! 

Kijk mee hoe ik mijn sapje maak! Proost! Juicer: Emerio, €88,99
Mes: Ikea en heel erg fijn!
Glas en onderzetter: Meegenomen van vakanties in Aarhus en Göteborg.

Deze post bevat affiliate links. Koop je iets via zo'n link, dan krijg ik een kleine commissie maar u kost het niets extra. Op deze manier wil ik de tijd en moeite die ik in dit blog steek laten bijdragen in ons huishouden. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Home | Reifkoeken, heerlijk huisgemaakt

Creabea | Breiring probeersel

Stijl | Enkellaarsjes