Budget | De vriezer

Soms zijn er van die dagen waarop koken gewoon niet lukt.
  • Niet weten wat je wilt
  • Geen tijd om boodschappen te doen
  • Geen tijd om te koken
  • Weinig geld over om iets van te halen
  • Nergens zin in
Allemaal redenen waar ik wel eens mee te maken krijg. En dan is het zó handig om iets uit de diepvries te trekken. Een paar voordelen van invriezen:
  • In één keer een volle pan koken is net zo makkelijk als een klein beetje koken
  • Bespaart dus tijd
  • Bespaart geld (want bulk-kopen is goedkoper, zagen we al)
  • Altijd een gezonde maaltijd in huis
  • Op een dag waarop je geen idee hebt wat je wilt (ik heb ze wel eens, die besluiteloze dagen) hoef je niet te kiezen.
Het is per persoon verschillend of er alleen saus ingevroren wordt of gewoon het hele gerecht. Opgewarmde rijst vind ik niet erg, maar pasta of aardappelen uit de magnetron vind ik echt hartstikke vies. Maar wat pasta koken is natuurlijk hartstikke simpel. Daar heeft bijna iedereen toch wel tijd voor? En anders.... Toch maar eens magnetronnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Home | Reifkoeken, heerlijk huisgemaakt

Creabea | Breiring probeersel

Stijl | Enkellaarsjes